Puheenjohtajan palsta

Kevään iloa ja aurinkoisia hankipäiviä!

Ja taas kuljemme kohti uutta kevättä ja kesää! Joskus suorastaan hirvittää tämä ajan kiivas tempo, äskenhän me vasta pidimme seuramme syyskokouksen ja nyt - nyt on edessä kevätkokouksen aika!

Pari sanaa tästä lehdestämme ja sen toimituskunnasta. Syyskokouksessahan varapuheenjohtajamme Mirja Kekki ilmoitti luopuvansa sekä varapuheenjohtajuudestaan että lehden taittamisesta. No, minkäpäs sille mahtaa, ihmisen tulee aina etsiä uusia haasteita, koetella taitojaan ja kykyjään muillakin aloilla ja suunnilla. Kiitän lämpimästi Mirjaa hänen ansiokkaasta toiminnastaan lehtemme parissa ja tyylikkäistä taitoista. KIITOS!

Lehtemme toimituskuntaan kuuluvat tällä hetkellä (toivottavasti myös kauan) hallituksen entinen jäsen Anneli Ojala sekä uudet jäsenet Seija Karasjoki ja Maj-Lis Lehessalo, joka myös vastaa lehtemme taitosta. Toivottakaamme heidät tervetulleiksi ja ilahduttakaamme heitä työntäyteisellä seuratoiminnalla!
Lehden sisältöä uusi toimituskunta päätti ensimmäisessä kokouksessaan "uudistaa" ja nykyaikaistaakin siten, että joka numerossa pyrimme kertomaan viimeisimpiä uutisia Bulgariasta. Pyrimme myös laajentamaan uutisten aihepiiriä, ehkäpä löydämme myös niitä monien jäseniemme kaipaamia urheilu-uutisiakin. Yritämme.

Kysymys kaikille; joko olet päättänyt tilata seuran uusimman Bulgaria Info 2000-tiedotteen? Kannattaa tilata, Infossa on paljon mielenkiintoista aineistoa Bulgariasta, netti- ja muita osoitteita, tilastoja palkoista, eläkkeistä, erittäin hyvät kulttuurimateriaalit jne. Infon hinta on seuran jäsenille 30 mk ja muille 50 mk + postituskulut noin 5 mk/julkaisu.
Tilauksia vastaanottaa puheenjohtaja Sirkka-Liisa Lindqvist, jonka tavoittaa puh. 09-408 398 tai 408 025 (arkisin 9-15) ja kotoa iltaisin parhaiten kello 19 jälkeen puhelimesta 09-349 47 09. Faxia tai puhelinvastaajaa en enää omista, mutta uusia on tilauksessa.

Uusi toimitus kaipaa juttujanne, matkakuvauksia Bulgarian matkoiltanne, muisteloja, runoja ja valokuvia. Kirjoitelkaa, on mukavampaa tehdä lehteä, jota kaikki seuramme jäsenet ovat mukana toimittamassa.

Ja ne mahdolliset alueenne ilmoittajatkin ovat tervetulleita lehtemme sivuille. Löydätte tästä numerosta "Lehdistökorttimme" = tiedot ilmoitushinnoista ja koosta, lehden ns. tekniset tiedot, joiden avulla voitte esitellä lehteämme tarjotessanne ilmoitustilaa.

Todella mukavia ja aurinkoisia kevätpäiviä ja hiihtoretkiä! Lehteämme älkää silti unohtako!!!

Sirkka-Liisa Lindqvist