Suurlähettiläs Elena Kirtcheva Sofiaan

Bulgarian Suomen suurlähettiläs Elena Kirtchevan virkakausi Suomessa päättyi heinäkuussa 2001. Heinäkuun 4. Päivänä Bulgarian suurlähetystössä järjestettiin hänen kunniakseen jäähyväisvastaanotto. Seuraamme edusti puheenjohtaja, joka luovutti seuran lahjana suurlähettiläälle CD-levykokoelman suomalaista musiikkia.

Kiitospuheessaan suurlähettiläs Kirtcheva sanoi muistavansa suomalaiset Bulgarian ystävät aktiivisina ja ystävällisinä Bulgaria-tietouden levittäjänä Suomessa, kulttuurisiltojen rakentajina molempiin suuntiin.

Puheenjohtaja Lindqvist puolestaan kiitti suurlähettilästä hänen seuraa ja seuralaisia kohtaan osoittamasta tuesta ja avusta.

Seura toivottaa suurlähettiläälle työntäyteisiä ja mielenkiintoisia tehtäviä uudessa asemamaassa.

Sirkka-Liisa Lindqvist