Matka 2002 –messuilla kuultua

S-L Lindqvist ja Mirja Kekki osastollamme
Osastollamme riitti innostuneita kävijöitä siinä määrin, että Bulgarian matkoja järjestäviltä tuli jo pikaviestinä pyyntö ”ÄLKÄÄ lähettäkö enää asiakkaita, matkat on myyty ja brosyyrit loppuu!” Joten kyllä mielenkiintoa maata kohtaan riittää. Paitsi entisten matkojen ja menneiden aikojen muisteloita ja tulevien laskettelu- ja lekottelulomien tietopakettitarpeita, vastattava oli myös seuraaviin kysymyksiin:
- voiko matkaa tehdä pyöräilemällä ympäri maata?
- kun hävisin kavereille pysähtymisen Bulgariaan 1-2 Interraililla Kroatiaan, voiko sinne nyt mennä reilaamaan?
- miten saisi ostettua toimivan viinitilan?
- voiko luottaa Bed & Breakfast –majoituksen löytämiseen tarvitessaan?

Mekin kysyimme. Vastauksia TESTAA TIETOSI –kilpailuun saimme yli 200 kappaletta. Eniten erehdyttiin Bulgarian pääkaupungin kohdalla: Bukarest ja Varna olivat varteenotettavia kilpakumppaneita Sofialle. Maan asukasluku vaihteli iloisesti 18sta 80en miljoonaan… Suurin osa vastaajista tunsi kuitenkin ilahduttavan hyvin Bulgarian.

Kilpailun voittajiksi selviytyivät seuraavat asiantuntijat:

Petra Helenius Helsingistä, Kauno Niemi Tampereelta ja Kirsti Suniala Helsingistä, jotka kaikki saavat Bulgarian Viesti –lehden vuosikerran sekä Anna Söderström Helsingistä palkitaan puisella koristelautasella.

Kiitämme kaikkia osallistujia. Olemme ilmoittaneet voittajille heidän saamistaan palkinnoista henkilökohtaisesti. Otetaan uusiksi taas vuoden kuluttua!

Seija Karasjoki