Suomi-Bulgarian Seuran Valkeakosken osastolle oma viiri

Valkeakosken Suomi-Bulgaria-seura valmistutti oman viirin Mauri Lakaniemen suunnitelman pohjalta. Viiriä seura käyttää vierailujen ja muistamisien yhteydessä.
Alli Eronen (oik.) on kutsuttu kunniajäseneksi. Skoolaamassa vas. Kirsti Stojanow, Mirja Salmi ,Kaino Salmi, Inna Ilivitzky, Kauko Riikonen ja Erkki Rantanen.

Ensimmäinen viiri annettiin vuotispäivän kunniaksi seuran perustajajäsenelle Alli Eroselle. Samalla hänet kutsuttiin seuran kunniajäseneksi.

Seuran suunnitelmissa on perinteinen matka Bulgarian Kultahietikolle heinä-elokuussa, 19.07. – 2.8.2002. Perillä majoitutaan hotelli Malinassa, josta oma ryhmä suuntaa erilaisia retkiä eri puolille Bulgariaa. Matkasta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä seuran sihteeriin, Erkki Rantaseen, puhelin 040-5161260. Seura pitää vuosikokouksen perjantaina 22. maaliskuuta alkaen klo 19.00. Luvassa on tuolloin monenlaisia laulu- ym. esityksiä ja maittavaa iltapalaa virvokkeiden kera. Mukaan kokoukseen odotetaan niin vanhoja kuin uusia ystäviä. Viime vuonna maaliskuun ilta sai väkeä runsaasti liikkeelle.

Erkki Rantanen