Syyskuussa tapahtuu ....

Haluaisin jälleen kerran muistuttaa ja pyytää kaikkia seuralaisia osallistumaan syyskuussa järjestettäviin tapahtumiin, jotka ovat;

6.9.2002

125 vuotta suomalaisten vapaa-ehtoisten lähdöstä Bulgariaa vapauttamaan. Tässä juhlaseminaarissa tulevat puheenvuoroja käyttämään Bulgarian, Suomen ja Venäjän historioitsijat ja asiantuntijat.
Seminaarissa ei käsitellä vuoden 1877-1878 taisteluja ns. sotatieteelliseltä kannalta, vaan myös tavallisten sotilaiden näkökulmasta, vapaa-ehtoisten taustoja ja myöhemmistä vaiheistakin kertoen.

14.9. kello 14.00 Venäjän tiede- ja kulttuurikeskuksessa vuoronsa saa seuramme 50-vuotisjuhla, jossa esiintyvät niin suomalaiset kuin bulgarialaisetkin että suomalais-bulgarialaiset taiteilijaryhmät ja solistit.

Tarkemman ohjelman saatuamme, lähetämme kirjeet sekä osastoille että jäsenille. Mukavaa ja aurinkoista kesää teille kaikille! Tapaamisiin syyskuussa! Sirkka-Liisa Lindqvist