Osastojen kuulumisia

Muutamissa osastoissa on tapahtunut henkilövaihdoksia.
Kemin osastoa monia vuosia tarmolla ja taidolla johtanut Pertti Henttinen on siirtynyt syrjään ja Kemin osasto on valinnut uudeksi puheenjohtajakseen Mauri Tuomivaaran, pitkäaikaisen Bulgaria-asiantuntijan ja Bulgarian ystävän, joka yhdessä Pertti Henttisen kanssa on ollut osaston Burgasissa sijaitsevan lasten orpokodin auttaja, kuten koko Kemin osastokin.
Toivotamme menestystä uudelle puheenjohtajalle ja toivomme, että Pertti ei astuisi täydellisesti syrjään.

Jyväskylässäkin puheenjohtaja vaihtunut. Maaliskuussa pidetyssä osaston kokouksessa uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Liilia Siiberg. Entinen puheenjohtaja Riitta Keuramo jatkaa osaston hallituksessa. Uusi puheenjohtaja on hänkin pitkäaikainen seuran jäsen ja todellinen Bulgarian ystävä.
Toivotamme uudelle puheenjohtajalle menestystä työssä ja toiminnassa Bulgaria-tietouden lisäämiseksi Suomessa. Kiitämme Riitta Keuramoa hänen työstään seuran ja Bulgarian puolesta.

Molemmille uusille puheenjohtajille toivotamme myötäistä tuulta ja intoa edelleenkin toimia ystävämaamme Bulgarian ja kansojemme yhteistyön puolesta. Uskon, että "vanhat" puheenjohtajatkin jatkavat osastoissaan toimintaansa. Menetystä myös heille - ja valtavan lämpöiset kiitokset tehdystä työstä!

Sirkka-Liisa Lindqvist