Suomi-Bulgaria –seuralla urheilumies juhlittavana

Kaino ja Mirja Salmi vastaanottivat viirin ja kukkaset Suomi-Bulgaria-Seuran Valkeakosken osaston rahastonhoitaja Kirsti Stojanovilta
Suomi-Bulgaria –seura järjesti kahvitilaisuuden Ystävyydentalolla ja luovutti viirinsä numero 3 Kaino Salmelle. Kaino on seuran perustajajäseniä vaimonsa Mirjan kanssa vuodesta 1975. Aluksi, kun seuraa ei ollut Valkeakoskella, Salmet olivat Tampereen seuran jäseniä. Tampereen seura on myöhemmin lopetettu.
Salmet ovat aktiivia jäseniä monella eri tavalla, tekemällä työtä seuran hyväksi. Arpajaispalkintojen myötä on syntynyt lukuisia katajasta tehtyjä kelloja ynnä muuta. Mirja on mukana juhlien järjestäjänä muonituksessa.
Urheilupuolella Kaino oli aktiiviaikanaan kuulantyöntäjä, ja hän johti kaupungin liikuntalautakuntaa monet vuodet.
Koskenpoikien johtokunnan jäsenenä Kaino toimi useita vuosia. Hän on Koskenpoikain Tuen perustaja ja vieläkin Tuen varapuheenjohtaja.
Nykyään Salmen pariskunnan kesä menee Oriveden hienoissa maisemissa, saaressa olevien hevosien hoidon ja tarkkailun merkeissä.
Kesän päätyttyä Salmet lähtevät Pärnuun 12.9. Suomi-Bulgaria–seuran järjestämälle matkalle. Salmet toivovat jäseniä ystävineen runsaslukuisesti mukaan syysretkelle.

Erkki Rantanen