Oulun osaston kuulumisia

Oulun osaston vuosikokous pidettiin 7.4.2003 Kempeleessä, Shell-kahviossa Zeppeliinissä. Paikalle oli saapunut ilahduttavan runsaasti jäseniä kuuntelemaan ja hyväksymään mm. edellisen vuoden toimintakertomusta ja tilinpäätöstä sekä valitsemaan puheenjohtajaa ja hallituksen jäseniä vuodelle 2003.

Tärkein asia kokouksessa oli kuitenkin tämän vuoden toimintasuunnitelma, jonka hallitus oli laatinut kokoukselle esitettäväksi. Hallitus oli esittänyt, että järjestettäisiin säännöllisesti jäsentenvälisiä tapaamisia, esimerkiksi joka toinen kuukausi. Kahvin nauttimisen ja mukavan yhdessäolon lisäksi olisi tuokio asia- tai kulttuuripitoista ohjelmaa.

Esitys saikin innostuneen vastaanoton ja kaikkien kannatuksen, joten kaksi ensimmäistä tapaamista voitiin sopia jo kokouksessa.

Päätettiin, että ensimmäinen tapaaminen pidetään 26.5.2003. Oulussa, toimintakeskus Toppeliuksessa. Kahvin nauttimisen lisäksi fil.tri Eero Suvilehto kertoo vaikutelmiaan viimesyksyiseltä työmatkaltaan Bulgariasta.

Toinen tapaaminen järjestetään 17.08.2003. dir.cant. Seppo Härkösen kotona laulun ja musiikin merkeissä. Mukavan yhdessäolon täydentävät grilliherkut ja muurinpohjaletut.

Syksyn tapaamiset suunnitellaan myöhemmin.

Mahdollisuuksien mukaan pyritään osallistumaan myös keskusseuran järjestämiin valtakunnallisiin tilaisuuksiin.

Osaston puheenjohtajaksi valittiin edelleen Lea Koivuniemi-Iliev ja hallituksen jäseniksi myös entiset jäsenet, Hrisulka ja Teuvo Ylinen, Seppo Härkönen, Ahti Merkkiniemi, Kati Juvani, Daniela Mehtomaa, Eira ja Kauko Turula.

Hyvää ja aurinkoista kevättä ja kesää Bulgarian viestin lukijoille Oulun osastosta

Eira Turula
sihteeri/Oulun osasto