Dobre Doshli – Kemin osaston kuulumiset

Suomi-Bulgaria -seuran Kemin seudun osasto toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan toimintaan. DOBRE DOSHLI!
Perustimme osaston Kemin Kulttuurikeskuksessa tammikuussa 1981, eli osasto täyttää 23 vuotta ensi vuoden alussa. Tarkoituksenamme on yhdistää maitamme ja kansoja toisiinsa, edistää maittemme välisiä ystävyys- ja kulttuurisuhteita ja levittää Bulgaria-tietoutta suomalaisille.

Seura on järjestänyt Bulgarian historiaa, matkailua, urheilua, sosiaalisia oloja, kansanperinnettä,
-tansseja ja –musiikkia käsitteleviä luentoja. On ollut kuorojen, kansantanssiryhmien ja opiskelijoiden välistä vaihtoa kaupunkimme ja usean bulgarialaisen kaupungin kesken. Olemme myös opiskelleet bulgarian kielen alkeita muutamana vuotena. Maan keittotaito on tullut tutuksi monella ruokakurssilla. Seuramme on avustanut Burgasin orpokodin lapsia jo 8 vuoden ajan. Varat on hankittu pitämällä latukahvilaa ja järjestämällä bulgarialaisia lounaita.

Seuramme monipuolista toimintaa jatkamme myös tulevaisuudessa. Mukana on bulgarialainen ruokakulttuuri, matkailuaiheiset infotilaisuudet, bulgarian opiskelu, retket jäsenille ym.

Seuramme hallituksessa on 10 henkeä:
puh.joht. Mauri Tuomivaara, puh. 040 5298103, s-posti: mauri.tuomivaara@pp.inet.fi
varapuh.joht. Irmeli Leskinen, puh. 040 5812057
sihteeri Aila Svanberg, puh. 040 7298774
Salme Kari, Risto Kari, Terttu Huttunen, Ulla Kokkonen, Maire Virtanen, Marja Niskanen ja
Pentti Järvinen
Puheenjohtajamme Mauri Tuomivaara on nimitetty Bulgarian Tasavallan kunniakonsuliksi Suomeen, toimipaikkanaan Kemin kaupunki ja alueenaan Lapin lääni.

Seurassamme on yli 100 aktiivista, maksanutta jäsentä. Tämän vuoden jäsenmaksu on 10 €. Voit liittyä jäseneksi ottamalla yhteyttä hallituksen jäseniin tai keskusseuran kotisivulta.
Tule mukaan ja tuo tullessasi uusia ideoita seuran toimintaa varten!

Mauri Tuomivaara