Loistava kolmikko

Nyt se sitten ilmestyy Lilia Varnasin ensimmäinen cd-levy! Levy on tulvillaan kaunista laulumusiikkia.
Liliaa säestävät meille seuralaisille jo tutuksi tullut pianisti Liisa Pimiä, jonka työstä kerromme tämän lehden sivuilla ja Pentti Kotiranta, joka sukunimestä päätellen, kuuluu suomalaiseen esittävään musiikkisukuun.
Levyn esittelylehtinen kertoo Lilia Varnasin lauluhistoriasta eri puolilla maailmaa, hänen konsertti ja muista esiintymistä saamista arvosteluista.
Levyllä Lilia laulaa mm. Giacomo Puccinin, Giuseppe Verdin ja Paolo Tostin lauluja. Oma suosikkini on Paolo Tostin 'A vucchella. No, meillä jokaisella on oma suosikkimme ja siksi uskonkin jokaisen löytävän tältä levyltä oman tai omia suosikkisävelmiä.
Levyn tekovaihe oli mitä moni-ilmeisin, oli vaikka minkälaista kiemuraa, mutta halu tehdä ja saattaa tämä äänite musiikin ystävien korvien ja musiikkihetkien iloksi, kannusti jokaista tämän levyn tekovaiheeseen osallistujaa. Erityisesti haluan kiittää Alpharma Oy:n toimitusjohtaja Kirsti Vikkiä hänen levylle osoittamasta tuotantotuesta.
Kaikkein suurimmat kiitokset kuuluvat Lilia Varnasille, Liisa Pimiälle ja Pentti Kotirannalle, joiden uupumaton työ ja innostus kannustivat levyn julkaisuun.

Ja nyt - hyvät seuralaiset ja musiikin ystävät - te saatte tämän levyn tilaamalla sen puheenjohtajalta osoitteesta; Sirkka-Liisa Lindqvist, Korppaanmäentie 28 D 25 00300 Helsinki tai
e-mailista mikki@lehessalo.com Levyn hinta on 18,50 euroa + postituskulut.

Sirkka-Liisa Lindqvist