www.suomi-bulgaria-seura.fi

Seuran nettisivut ovat olleet yllättävän seurattuja. Kun huhtikuussa 2003 perustimme sivut, emme osanneet aavistaakaan, kuinka paljon sivuillamme tulisi kävijöitä käymään. No, nyt olemme siitäkin asiasta vähän viisaampia.
Vuoden 2003 loppuun mennessä oli kokonaiskävijöiden määrä 9050, mikä tarkoittaa noin 1150 kävijää kuukaudessa. Selvä piikki tuli tammikuussa: 2037 kävijää! Tästä täytynee ”antaa kiitokset” Matkailumessuille, sillä sen jälkeen kävijämäärä nousi radikaalisti.
Myös seuran sähköpostiosoitteeseen (suomibulgaria@sunpoint.net) on tullut useita mielenkiintoisia viestejä alkaen kielikoulutus kysymyksistä aina ruokakursseihin.
Samaiseen osoitteeseen on myös tullut uusia jäsenilmoituksia ihan kiitettävästi.
Nettisivujen vieraskirjaan on kirjoitettu paljon hyviä viestejä ja ne ovat poikineet jopa juttuja, vrt. Sestri Bisserovi-juttuun toisaalla lehdessämme.

Maj-Lis Lehessalo