MATKA BULGARIAAN
Seuran yhteinen matka PARASTA BULGARIAA – kiertomatka on 31.7. – 7.8.2005.

Matkan reitti: Helsinki – Varna - Veliko Tarnovo (Arbanas)- Gabrovo (Etara)Sofia (Rila) – PlovdivBurgasNessebar- Varna – Helsinki

Lue lisää matkan yksityiskohdista Lomamatkojen esitteestä sivuilta 82-83

Matkan hinta 859 €/henkilö, siitä alennus seuran jäsenille ja mukana matkustaville 50 €/hlö. sis. lennot, majoituksen 2 h huoneessa, bussikuljetukset matkaohjelman mukaan, puolihoitoruokailut, viininmaistajaiset, bulgarialaisen illan, kiertoajelut ja tutustumiset Lomamatkojen oppaan johdolla. Ilmoittautumiset viimeistään 15.4. tai niin kauan kuin paikkoja riittää Matka-Vekka/Pirjo Rauhalinna puh. 020 120 4052, Keskuskatu 1, 00100 Helsinki.

Pamporovo lopettaa kaksihintajärjestelmän

Bulgarian vuoristoseudulle Pamporovoon matkaavat turistit maksavat yhtä paljon palveluista kuin bulgaarit, ensi talvikaudesta alkaen( 2005/2006).
Tämän ilmoituksen antoi Pantelev Memtsov, ”Pamporovo XXI-vuosisata ”–organisaation sihteeri. Kyseiseen organisaatioon kuuluvat lähes kaikki alueen hotellit.
Hintojen odotetaan nousevan noin 10% ensi talvena, mikä helpottaa bulgaarien ja ulkomaisten turistien hinnastojen tasapainottamista, perinteisestihän ne ovat täysin erilaiset, sanoo Memtsov.
Tällä hetkellä kahden hengen huoneen hinta Pamporovossa vaihtelee 25 levasta 75 levaan.
”Pamporovo XXI-vuosisataan” kuuluvat hotellin pitäjät ilmoittivat nyt meneillään olevan kauden 2004/2005 olevan menestyksekkäin viiteen vuoteen.

18.2.2005 Novinite.comista
kääntänyt Mikki Lehessalo