Varnan edustajat Turussa kaupungin 775-vuotispävillä

Turun kaupungin 775-juhlallisuuksiin 13.-19.09.2004 osallistui nelihenkinen delegaatio Turun ystävyyskaupunki Varnasta. Varnan edustajina olivat hra Dimitar Stankov (Varnan kaupunginjohtajan kanslian kansainvälisen osaston päällikkö), rva Neli Toneva (Varnan kaupungin "Vuoden 2004 yrittäjä") tyttärensä Pavlina Tonevan kanssa sekä kansanmusiikinopettaja Nikolai Doktorov, joka soittaa bulgarialaista Kavalsoitinta.

Delegaatio tapasi Turun kaupungin edustajien lisäksi Turun Bulgaria-Seuran jäseniä 18.09.-05. Tapaaminen oli antoisa ja hyvä esimerkki suhteiden uudesta aktivoitumisesta.

Turusta on tarkoitus lähteä delegaatio Varnaan juhlistamaan Bulgarian kansallispäivää 3.3.2005.

Mielenkiintoisena yksityiskohtana voinee mainita, että seuran sihteeri Petri Puheloinen vaimoineen tapasi kahden viikon kuluttua ensi näkemän jälkeen sattumalta Varnassa musiikinopettaja Doktorovin tämän ollessa esiintymässä. Maailma on pieni!

Turun Bulgaria-Seuran psta.
Ilkko Suvilehto