KEMIN SEUDUN OSASTO

Suomi-Bulgaria -seuran Kemin seudun osasto toivottaa Sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan toimintaan. DOBRE DOSHLI!

Perustimme osaston Kemin Kulttuurikeskuksessa tammikuussa 1981 ja osasto täytti vuonna 2006 25 vuotta! Tarkoituksenamme on yhdistää maitamme ja kansoja toisiinsa, edistää maittemme välisiä ystävyys- ja kulttuurisuhteita ja levittää Bulgaria-tietoutta suomalaisille.

Seura on järjestänyt Bulgarian historiaa, matkailua, urheilua, sosiaalisia oloja, kansanperinnettä, -tansseja ja –musiikkia käsitteleviä luentoja. On ollut kuorojen, kansantanssiryhmien ja opiskelijoiden välistä vaihtoa kaupunkimme ja usean bulgarialaisen kaupungin kesken. Olemme myös opiskelleet bulgarian kielen alkeita muutamana vuotena. Maan keittotaito on tullut tutuksi monella ruokakurssilla. Seuramme on avustanut Burgasin orpokodin lapsia jo 8 vuoden ajan. Varat on hankittu pitämällä latukahvilaa ja järjestämällä bulgarialaisia lounaita.
OSASTOMME HALLITUS
Puheenjohtaja:
Mauri Tuomivaara, puh. 040 5298103
 s-posti:
juhani.vaara@pp.inet.fi
Varapuheenjohtaja:
Irmeli Leskinen, puh. 040 5812057
Sihteeri:
Aila Svanberg, puh. 040 7298774

MUUT JÄSENET
Salme Kari Maire Virtanen,
Risto Kari Marja Niskanen
Terttu Huttunen Pertti Henttinen
Ulla Kokkonen Pentti Järvinen
Puheenjohtajamme Mauri Tuomivaara on nimitetty Bulgarian Tasavallan kunniakonsuliksi Suomeen,
toimipaikkanaan Kemin kaupunki ja alueenaan Lapin lääni.
Seurassamme on yli 100 aktiivista, maksanutta jäsentä.  Voit liittyä jäseneksi ottamalla yhteyttä hallituksen jäseniin.
Tule mukaan ja tuo tullessasi uusia ideoita seuran toimintaa varten!
Liity jäseneksi lähettämällä seuraavat yhteystietosi paikallisosaston sihteerille:
- nimi
- osoite
- sähköpostiosoite (ei pakollinen)

Jäsenmaksutiedot toimitetaan Sinulle lähettämiesi yhteystietojen perusteella.
Seuramme monipuolista toimintaa jatkamme myös tulevaisuudessa. Mukana on bulgarialainen ruokakulttuuri, matkailuaiheiset infotilaisuudet, bulgarian opiskelu, retket jäsenille ym.
Tapahtumia:
Altana kuorolta ilmestynyt CD-levy
Bulgarian viesti
Bulgarian Viesti -lehti ilmestyy jälleen 4 kertaa vuodessa.
Tilaushinta 15 €.
Tilaukset, tiedustele sihteeriltä.