SUOMI-BULGARIA-SEURA r.y

SEURAN TOIMINTAA

Tapaamis- ja keskustelutilaisuus kaikille Bulgariasta kiinnostuneille.
  Kokoontumispaikkana ravintola
 Casa Largo Sokoksen talossa, Asema-aukio 2
  Pöydän tunnistaa Bulgarian lipusta.
  Kokoontumisaika aina kuukauden ensimmäinen torstai kello 17.00 - 19.00.

Seuraava kuukausitapaaminen:
4.4.2019

Seuraavat: 2.5.2019
  Tule, kysy, keskustellaan:

- Bulgaria yleensä.
  - Bulgaria matkailumaana

- Bulgaria omatoimisesti

ArtSauna -sarjassa näyttelyn "Uimarit" avajaiset
11.4.2019 klo 17.00 - 19.00 Bulgarian suurlähetystössä, Kuusisaarentie 2 B, 00340 Helsinki.

Ilmoittautuminen 1.4.2019 mennessä
embassy.helsinki@mfa.bg

Tilaisuudessa tarjotaan lasillinen viiniä.
Näyttelyyn voi tutustua 10.5.2019 asti sopimalla ajan lähetystön kanssa.

Bulgarian juutalaiset
Lopullinen ratkaisu ja Bulgarian juutalaiset, Dos. FT Teuvo Laitila, Itä-Suomen yliopisto. Töölön kirjaston Mika Valtari -sali (4. krs.) 16.5.2019 klo 18.00 -20.00.
Alustuksessa käsitellään juutalaisten vaiheita Bulgariassa ja sen toisessa maailmansodassa valtaamilla alueilla vuosina 1941-1944.
Teuvo Laitila on FT, uskontotieteen dosentti, joka opettaa uskontotiedettä ja ortodoksista kirkkohistoriaa Itä-Suomen yliopistolla Joensuussa. Hän on perehtynyt Balkanin alueen ja Itä-Euroopan uskontoelämään sekä juutalaisten asemaan Suomessa.

Kohtaaminen eri kulttuureissa torstai 25.4.2019 klo 17-19.

Paikka: Bulgarian tasavallan suurlähetystö, os. Kuusisaarentie 2 B, 00340 Helsinki.

Ohjelmassa suurlähettiläs Martin Ivanovin tervetuliaissanat, jonka jälkeen tapakouluttaja, kamarineuvos Kaarina Suonperä ja seuran puheenjohtaja, maisteri Tapani Salonen keskustelevat tapakulttuurista. Keskusteluosuus kestää noin tunnin, sen jälkeen verkostoitumista ja vapaata keskustelua sekä pientä tarjoilua.

Olemme Bulgarian suurlähettilään vieraina. Tilaisuus on tarkoitettu Suomi-Bulgaria-seuran ja Tapaseuran jäsenille.

V.p. sähköpostilla mikki (at) lehessalo.com18.4. mennessä.

Tule mukaan ja tuo tullessasi uusia ideoita seuran toimintaa varten!
Vuoden 2019 henkilöjäsenmaksu on 20 € ja perhejäsenmaksu 30 €. Jäsenmaksu sisältää seuran lehden, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa.
Liity jäseneksi lähettämällä seuraavat yhteystietosi paikallisosaston sihteerille:

- nimi
- osoite
- sähköpostiosoite (ei pakollinen)

Jäsenmaksutiedot toimitetaan Sinulle lähettämiesi yhteystietojen perusteella.
KESKUSSEURA

ALKUUN     KOTISIVULLE      TOIMINTAA OSASTOISSA