SUOMI-BULGARIA-SEURA r.y

SEURAN TOIMINTAA

Tapaamis- ja keskustelutilaisuus kaikille Bulgariasta kiinnostuneille.
  Kokoontumispaikkana ravintola
 Casa Largo Sokoksen talossa, Asema-aukio 2
  Pöydän tunnistaa Bulgarian lipusta.
  Kokoontumisaika aina kuukauden ensimmäinen torstai kello 17.00 - 19.00.

Seuraava kuukausitapaaminen:
7.11.2019

Seuraavat: 7.11.
  Tule, kysy, keskustellaan:

- Bulgaria yleensä.
  - Bulgaria matkailumaana

- Bulgaria omatoimisesti

BULGARIALAINEN ILTA 30.10.2019 klo 18.00

Kankahaispirtti, Kärkölä. Liput 16€/10€ opiskelijat ja lapset alee 16 v. sis. kansallisen iltapalan, kahvia, teetä tai mehua.

Bulgarialaisessa tanssissa kansantaiteen spontaanisuutta

Balkan-ryhmä on viimeiset neljä vuosikymmentä ”kulkenut voitosta voittoon” saatuaan 1974 ensin Bulgarian kansallisen taiteen festivaalilla kultamitalin; se on uusinut voittonsa uudestaan ja uudestaan. Balkan –ryhmä kehitti pian perustamisensa (1954) jälkeen oman tyylinsä, valloittaen yleisön sydämet korkeatasoisella taiteellisuudellaan ja temperamenttisilla esityksillään.

Yhtyeen ohjelmistoon on valittu kansantansseja ja perinnäistapoja Bulgarian kaikilta etnografisilta alueilta, minkä ansiosta konsertit ovat erityisen värikkäitä ja hohdokkaita. Tunteella ja antaumuksella esiintyvät tanssijat saavat raikuvat suosionosoitukset valloittaessaan esiintymislavoja eri puolilla Eurooppaa ja maailmaa.

Balkan –ryhmän esityksissä on poikkeuksellista kauneutta ja huomionarvoinen koreografia. Loogiset ja harmoniset tanssit sisältävät perinteisen kansantaiteen kaiken spontaanisuuden.

Lipunmyynti 040-5589755 / www.hollojamartta.fi

Elokuvailta 27.11.2019 klo 16.00
Eurooppa-salissa, Malminkatu 16, Helsinki

Tilaisuudessa näytetään TILT-elokuva englanninkielisin tekstein.

Erittäin mielenkiintoinen elokuva kertoo nuorista, ystävyydestä, bisneksistä, rakkaudesta yms.

Tule mukaan ja tuo tullessasi uusia ideoita seuran toimintaa varten!
Vuoden 2019 henkilöjäsenmaksu on 20 € ja perhejäsenmaksu 30 €. Jäsenmaksu sisältää seuran lehden, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa.
Liity jäseneksi lähettämällä seuraavat yhteystietosi paikallisosaston sihteerille:

- nimi
- osoite
- sähköpostiosoite (ei pakollinen)

Jäsenmaksutiedot toimitetaan Sinulle lähettämiesi yhteystietojen perusteella.
KESKUSSEURA

ALKUUN     KOTISIVULLE      TOIMINTAA OSASTOISSA